Sherrock legt de lat bijzonder hoog: "Wil de eerste vrouw worden die het PDC-WK wint"

Fallon Sherrock zorgde vorig weekend voor sensatie door als allereerste vrouw ooit in de PDC een negendarter te gooien.

Sherrock deed dat tijdens haar wedstrijd in de eerste ronde van Challenge Tour 9 tegen de Nederlander Marco Verhofstad. "Vroeger dacht ik altijd dat ik bij het gooien van een negendarter compleet uit mijn bol zou gaan. Maar ik was te verbouwereerd toen het gebeurde. Mijn tegenstander gaf een vuistje, maar ik het realiseerde het me amper", zegt Sherrock tegenover Modus Darts.

De 28-jarige Engelse mocht maandag na het afmelden van enkele Tour Card-houders ook opdraven op Players Championship 8. In de eerste ronde verloor ze met 6-2 van Mario Vandenbogaerde. "Ik was wat te onregelmatig, dat heeft me de zege gekost. Maar toch heb ik ervan genoten."

Wereldtitel

Sherrock kreeg de voorbije jaren regelmatig af te rekenen met felle kritiek op sociale media. "Ach, ik probeer dat amper te lezen en ga er al helemaal niet op reageren. Ik doe gewoon mijn ding, of mensen dat nu leuk vinden of niet. Ik leg de lat voor mezelf dan ook bijzonder hoog, ik wil de eerste vrouw worden die het PDC-WK wint."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties