Sterke Van Barneveld wint in Leverkusen en treft Van Gerwen in tweede ronde

Raymond van Barneveld heeft zich vrijdagavond na een sterke wedstrijd geplaatst voor de tweede ronde op de European Darts Open. Hij versloeg Filip Sebesta met 6-3, waardoor 'Barney' het zaterdagavond in de tweede ronde opneemt tegen landgenoot Michael van Gerwen.

De eerste twee legs werden netjes verdeeld, waarna Van Barneveld een gaatje sloeg via twee 14-darters en een 15-darter. Een nieuwe 14-darter maakte er even later 5-2 van, alvorens Sebesta met een 12-darter liet zien ook uitstekend te kunnen darten. Van Barneveld maakte het daarna echter af met een keurige 87 finish voor een plek bij de laatste 32 bij het Euro Tour-toernooi in Leverkusen.

Maik Kuivenhoven werd eerder op de avond uitgeschakeld. Kuivenhoven miste veel dubbels (2/15) en dat kon hij zich niet veroorloven tegen Premier League-ster Chris Dobey. De Engelsman pakte de winst met 6-2. Ryan Meikle was tevens met 6-2 te sterk voor de Duitser Nico Kurz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties