Sherrock mist mogelijk eerste dag van komende PDC Women's Series

Fallon Sherrock is later deze week te bewonderen tijdens de Dutch Darts Masters in de Ziggo Dome in Amsterdam. Zaterdag begint echter ook het volgende toernooiweekend van de PDC Women's Series.

Sherrock bezet na acht toernooien de tweede plaats op de Women's Series Order of Merit, met een straatlengte voorsprong op nummer drie Lorraine Winstanley. Maar Winstanley zou komend weekeinde haar achterstand op de 'Queen of the Palace' goed kunnen maken.

Indien Sherrock vrijdag in de eerste ronde van de World Series of Darts Finals verliest, wordt geprobeerd om haar zaterdag nog op tijd in Barnsley te krijgen. Uiterlijk 09:30 uur 's morgens moet de Engelse dan aanwezig zijn op de speellocatie.

Mocht de voormalig Lakeside-finaliste haar eerste wedstrijd winnen, dan mist zij in ieder geval twee toernooien van de Women's Series. In dat geval is Sherrock van plan om enkel op zondag haar opwachting te maken op het damescircuit van de PDC.

In augustus wacht Sherrock opnieuw een dergelijke situatie, wanneer zij in Nieuw-Zeeland is voor de World Series. ''De kans is klein dat ik daar aan mee kan doen'', zei Sherrock daar eerder over. ''Ik hoop dat het niet nodig is, anders ga ik mijn best doen om daar aanwezig te zijn.''

De Women's Series is voor Sherrock een belangrijke route richting kwalificatie voor de Grand Slam of Darts en het WK Darts. De twee beste speelsters op de eindranglijst na twintig Women's Series-toernooien krijgt een uitnodiging voor deze twee majors.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties