Sherrock wint eerste partij op Nordic Darts Masters en is twee rondes verder

Fallon Sherrock heeft zich met een klinkende 6-1 overwinning op Niels Heinsoe meteen geplaatst voor de halve eindstrijd op de Nordic Darts Masters vanwege een terugtrekking van haar opponent bij de laatste acht.

De Queen of the Palace gooide een prima wedstrijd, ondanks dat haar gemiddelde op 'slechts' 87 uitkwam. Er zat halverwege de partij een hele slechte leg tussen, waardoor het gemiddelde van Sherrock en haar opponent flink naar beneden werd getrokken.

Sherrock had al snel een 3-1 voorsprong te pakken, voordat die slechte vijfde leg kwam. Beide spelers misten drie beurten op de dubbels, voordat de Engelse met een 25-darter op 4-1 wist te komen. De voormalig Lakeside-finaliste schudde die leg snel van haar af en besliste het duel met een 16-darter en een 13-darter. Sherrock zou zaterdagmiddag in de kwartfinales aantreden tegen Gerwyn Price, maar de wereldkampioen heeft zich vanwege een elleboogblessure teruggetrokken.

Gary Anderson plaatste zich ook voor de kwartfinales. Door zijn 6-3 zege op Andreas Toft Jorgensen staat de Schot zaterdagmiddag bij de laatste acht tegenover Dimitri van den Bergh.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties