Sherrock wint na beslissende leg op World Series, Clayton ruim langs Puha

Fallon Sherrock heeft voor de tweede keer dit jaar een wedstrijd gewonnen op de World Series. In de eerste ronde van de New South Wales Darts Masters won zij met 6-5 van Mal Cuming.

Desondanks was haar spel met een gemiddelde van ruim 80 en een finishpercentage van 28.6 procent opnieuw niet sprankelend. De 'Queen of the Palace' wist een 1-3 achterstand goed te maken en kwam vervolgens met 5-4 voor tegen Cuming. Laatstgenoemde dwong een beslissende leg af met een 19-darter. Sherrock mocht daarna de laatste leg beginnen en benutte dat voordeel met een 16-darter.

Jonny Clayton revancheerde zich met een 6-1 overwinning op Haupai Puha. 'The Ferret' had vorige week nog verloren van de Nieuw-Zeelander, maar kwam ditmaal een stuk beter van de dag en verzekerde zich daarmee eenvoudig van een plek bij de laatste acht van het World Series-toernooi in Wollongong.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties