Jeff Smith blikt terug op succesvol weekend: "Hopelijk is dit de aanzet tot meer succes"

Jeff Smith heeft een bijzonder succesvol weekend achter de rug. 'The Silencer' won het North American Championship en bereikte de finale op de US Darts Masters.

Smith moest zaterdag eerst aan de bak op het North American Championship en speelde later die dag ook nog drie wedstrijden op de US Darts Masters. "Het was een héél lange dag, maar ik ben uiteraard bijzonder tevreden met het resultaat", zegt Smith.

"In de finale van de US Darts Masters was het vat wel af, al moet ik ook toegeven dat Michael van Gerwen fantastisch speelde en de zege absoluut verdiende. Maar ik heb er op één weekend veel fans bijgekregen."

Moeilijk begin

Smith mag ondanks zijn zege op het North American Championship later dit jaar niet deelnemen aan de Grand Slam of Darts en het PDC-WK. Deze regel geldt niet voor spelers die niet meer in hun eerste Tour Card-jaar zitten en in de top-64 van de wereldranglijst staan. Desondanks is 'The Silencer' positief gestemd over de komende maanden.

"Ik kende een moeilijk begin van het jaar, maar hopelijk ben ik nu definitief vertrokken. Ik heb dit weekend getoond tot wat ik allemaal in staat ben en kijk met een goed gevoel uit naar wat de komende maanden nog allemaal gaat brengen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties