Smith met whitewash langs Telnekes, Durrant en De Sousa verslaan thuisspelende Duitsers tijdens European Darts Grand Prix

Michael Smith, Glen Durrant en Jose de Sousa zien we morgen terug tijdens de finaledag van de European Darts Grand Prix. Zij wonnen allen hun wedstrijd in de tweede ronde.

Voor Derk Telnekes was het een pijnlijke middag in het Duitse Sindelfingen. De Nederlander won geen leg tegen Michael Smith, die een gemiddelde van ruim 103 noteerde. Het werd 6-0 in het voordeel van Bully Boy, die het bij de laatste 16 op mag gaan nemen tegen Ian White.

Glen Durrant wist met 6-3 te winnen van de thuisspelende Nico Kurz. De kersverse Premier League-kampioen stond op een 2-3 achterstand voordat hij vier legs op rij won om zichzelf te plaatsen voor de volgende ronde.

Ook Jose de Sousa had een gemakkelijke middag. The Special One won met 6-0 van de Duitser Ricardo Pietreczko, die gisteren een beduidend betere indruk maakte dan vanmiddag.