Smith vierde eerste majortitel met zijn familie: "Maar in de halve finale heb ik ze uit de zaal laten zetten"

Michael Smith was afgelopen week de beste op de Grand Slam of Darts. Voor Bullyboy was het de eerste majorzege uit zijn carrière.

De familie van Smith was aanwezig in Wolverhampton. "Maar ze werden uit de zaal verbannen voor de halve finale omdat ik in het verleden in hun aanwezigheid telkens verloor. zei hij. Ze kwamen toen naar beneden voor de finale.

In het begin van de wedstrijd riep ik twee keer naar Junior (een van zijn zonen) dat hij zijn mond moest houden, want hij schreeuwde", zegt Smith tegenover Daily Star.

"Maar ik begon vervolgens mijn draai een beetje te vinden en mijn dubbels waren behoorlijk goed", vervolgt de 32-jarige Engelsman. "Toen begonnen mijn scores te komen en mijn dubbels verdwenen niet. En het is goed dat zij er zijn om dat mee te maken, want het zou niet leuk zijn geweest als zij thuis waren en ik hier in mijn eentje feest aan het vieren was."

Eindelijk

Smith verloor eerder acht majorfinales. "Het is moeilijk als je als enige in de top 10 van de wereldranglijst nog geen major hebt gewonnen. Ik sta al zes of zeven jaar in de top 10 en het wordt vervelend als mensen blijven vragen 'wanneer ga je er een winnen' en je wordt weer eens verslagen in een finale.

Nu hoef ik mezelf niet meer te vertellen 'ik ga er een winnen'. Ik kan nu zeggen 'ik ga er twee, drie en vier winnen'."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties