Smith wil niet op lauweren rusten na toernooizege: 'Volgend weekend wil ik de US Masters winnen'

Michael Smith heeft zondagavond de finale van het Dutch Darts Championship gewonnen. Bullyboy was in Zwolle met 8-7 te sterk voor Danny Noppert.

Voor Smith was het de vijfde eindzege op de European Tour en zijn eerste sinds hij in 2017 de Gibraltar Darts Trophy won. "Het zijn vijf lange jaren geweest, maar eindelijk ben ik opnieuw succesvol op de European Tour. Het sluit een hele goede week af, met ook al winst op de laatste speeldag van de Premier League", aldus Smith.

Smith besliste de wedstrijd met een 104-uitworp in de beslissende leg. "Ik heb op het einde mijn zenuwen in bedwang kunnen houden, dus ik ben in de wolken. Die uitworp was ook nodig want Danny stond op 132 en zoals hij stond te spelen dacht ik ook dat hij die zou uitgooien."

US Masters

De 31-jarige Engelsman wil niet op zijn lauweren rusten. "Ik vlieg morgen al naar New York en in het weekend is het de US Masters, dus dat is het volgende toernooi dat ik nu wil winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties