Snookericoon O'Sullivan waarschuwt Van Gerwen: "Ik kom eraan!"

Ronnie O'Sullivan wordt algemeen beschouwd als de beste snookerspeler aller tijden. De 46-jarige Engelsman was vooral een groot bewonderaar van Phil Taylor.

O'Sullivan heeft eerder beweerd dat hij meer geschikt zou zijn geweest voor darts dan voor snooker, omdat hij zou gedijen in de levendige sfeer van de grote dartstoernooien. O'Sullivan nam deze week deel aan het Scottish Open en werd daar gevraagd wat het moeilijkste is: een negendarter of een 147-break in snooker. "Ik weet het niet. Ik ben vreselijk in darts, dus ik ben verbijsterd over hoe makkelijk de topspelers die dubbels en tripels gooien", zegt 'The Rocket' tegenover Daily Mirror.

"Let wel, ik kreeg laatst dartsles van iemand in mijn stamkroeg en hij liet me weten wanneer ik een dartpijl moest loslaten en ze kwamen in de buurt van de tripel", vervolgt O'Sullivan. "Ik dacht 'weet je wat - ik ga op de darttoer! Vergeet snooker, ik kom eraan Michael Van Gerwen!"

Taylor

O'Sullivan was een grote fan van Phil Taylor. "Zeg tegen Phil dat hij zijn darts weer tevoorschijn haalt, we missen hem! Ik kijk niet meer nu Phil niet meer speelt, ik keek altijd toen hij wel nog speelde. Sommige mensen kijken graag naar alle wedstrijden en ik veronderstel dat sommige mensen graag naar bepaalde spelers kijken. Phil Taylor was zo iemand die zelfs als je geen dartsliefhebber was, je graag naar hem keek."

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties