Sparidaans met klinkende zege naar tweede ronde in Sindelfingen

Jeffrey Sparidaans is met een zeer ruime overwinning op Callan Rydz doorgedrongen tot de laatste 32 van de European Darts Grand Prix in Sindelfingen. Hij verdiende daarmee een clash met voormalig jeugdwereldkampioen Josh Rock.

Rydz, de nummer 34 op de wereldranglijst, kwam slecht voor de dag in Sindelfingen. De voormalig WK-kwartfinalist wierp een gemiddelde van slechts 80. De Engelsman miste in de derde leg twee kansen om op een 2-1 voorsprong te komen, en moest daarna toekijken hoe Sparidaans zonder groots te spelen een 5-1 voorsprong wist te nemen. De Nederlander maakte het daarna fraai af met een 15-darter.

Het duel tussen Stephen Burton en Keane Barry was een stuk spannender. Al was dat wel te danken aan het feit dat Barry een voorsprong van twee breaks uit handen gaf. Burton kwam terug van 2-5 tot 5-5 en mocht daarna zelf aan de laatste leg beginnen. De Engelsman wierp echter een zeer matige leg en stond na zes beurten nog niet op een dubbel. Barry profiteerde en wist met een 16-darter de zege alsnog zijn kant op te trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties