Speeldata WK Darts 2020/21 eindelijk bekend, mogelijk fans in Alexandra Palace

De speeldata voor het WK Darts 2020/21 is eindelijk bekendgemaakt. Het belangrijkste toernooi van het jaar gaat op 15 december van start in Alexandra Palace.

Lang was er onduidelijkheid over de speeldata en zelfs de speellocatie voor het WK Darts. De PDC heeft nu de knoop definitief doorgehakt om het evenement in Ally Pally te laten plaatsvinden, met of zonder fans.

De kans op toeschouwers bij het wereldkampioenschap werd maandag groter. Delen van het Verenigd Koninkrijk waar het aantal corona-besmettingen relatief lager ligt, mogen toeschouwers toelaten bij evenementen. In het geval van Londen is dat mogelijk duizend fans per sessie. De PDC gaat de komende weken deze mogelijkheid onderzoeken en eventueel vormgeven.

Van dinsdag 15 december tot en met woensdag 23 december worden de eerste twee rondes van het WK Darts gespeeld. Vervolgens is er zoals gebruik een Kerstreces tot en met 26 december.

Op zondag 27 december gaat het toernooi weer verder met de derde ronde. Deze ronde en de laatste zestien worden tot en met woensdag 30 december afgewerkt. In het nieuwe jaar gaan we op Nieuwjaarsdag weer verder met de vier kwartfinales. De halve finales staan gepland op zaterdag 2 januari, gevolgd door de WK-finale op zondag 3 januari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen