Speelschema Baltic Sea Darts Open 2024: Noppert-Van Barneveld en Van Gerwen-Nijman zaterdagavond in Kiel

Een heerlijk programma staat ons zaterdagavond te wachten op de Baltic Sea Darts Open. Er staan twee Nederlandse clashes op de planning bij het Euro Tour-toernooi in Kiel. Tevens maken ook twee Belgen hun opwachting in de Wunderino Arena.

In de tweede wedstrijd van de avondsessie is de eerste Nederlandse kraker. Raymond van Barneveld staat na zijn 6-1 overwinning op Daniel Larsson tegenover Danny Noppert. 'The Freeze' had een bye in de openingsronde. Van Barneveld kan voor het eerst dit jaar de finaledag van een Euro Tour-toernooi halen, terwijl Noppert bij de voorgaande vijf Euro Tours telkens minimaal de laatste zestien haalde.

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Michael van Gerwen jaagt op de Baltic Sea Darts Open op zijn eerste Euro Tour-titel van het seizoen. Hij opent zijn toernooi niet tegen Luke Littler, maar tegen landgenoot Wessel Nijman. De 23-jarige Nederlander won vrijdagavond in de eerste ronde met 6-3 van Littler.

De twee Belgen komen pas aan het einde van de avondsessie in actie. Mike de Decker strijdt tegen Krzysztof Ratajski om een plek in de derde ronde van dit evenement. Andy Baetens legt aan tegen Masters-kampioen Stephen Bunting.

De openingswedstrijd van de avondsessie gaat tussen Jonny Clayton en Ritchie Edhouse. Tweevoudig wereldkampioen Peter Wright gaat het opnemen tegen Andrew Gilding, terwijl voor regerend wereldkampioen Luke Humphries een ontmoeting met Sebastian Bialecki wacht. De laatste partij van de avond wordt voor de rekening van Dave Chisnall en Madars Razma genomen.

Speelschema Baltic Sea Darts Open 2024

Zaterdag 11 mei

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Jonny Clayton v Ritchie Edhouse

Danny Noppert v Raymond van Barneveld

Peter Wright v Andrew Gilding

Luke Humphries v Sebastian Bialecki

Michael van Gerwen v Wessel Nijman

Krzysztof Ratajski v Mike de Decker

Stephen Bunting v Andy Baetens

Dave Chisnall v Madars Razma

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties