Speelschema donderdagavond op World Grand Prix met onder meer Noppert en Price

Nog vier plekken zijn er beschikbaar voor de kwartfinales op de World Grand Prix in Leicester. Onder meer Gerwyn Price en Danny Noppert azen op deze nog beschikbare plaatsen.

Noppert speelt in de laatste partij van de avond tegen Nathan Aspinall. Deze twee spelers troffen elkaar drie jaar geleden ook op de World Grand Prix en toen ging de winst naar Aspinall, die in de head-to-head overigens met 6-4 leidt. De enige ontmoeting van dit jaar werd echter met 7-2 gewonnen door Noppert.

De tegenstander van het duel tussen Noppert en Aspinall in de kwartfinales komt uit de partij tussen Martin Lukeman en Ross Smith. Lukeman stuntte in de eerste ronde tegen James Wade, terwijl Smith te sterk was voor Andrew Gilding.

In het andere kwart neemt Daryl Gurney het op tegen Madars Razma. De resterende match van deze avond gaat tussen nummer één van de wereld Gerwyn Price en Masters-kampioen Joe Cullen.

Speelschema World Grand Prix 2022

Donderdag 6 oktober (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde (4x)

Martin Lukeman v Ross Smith

Daryl Gurney v Madars Razma

Gerwyn Price v Joe Cullen

Nathan Aspinall v Danny Noppert

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties