Speelschema donderdagmiddag op het WK Darts met onder meer 'cultfiguren' Jansen en Van Duijvenbode

We zijn alweer aangekomen bij de achtste dag van het WK Darts. Tijdens de middagsessie verschijnen onder meer twee Nederlanders en een Belg op het podium in Alexandra Palace.

In de eerste partij van de middag wacht een clash tussen Krzysztof Ratajski en Danny Jansen. Laatstgenoemde is na één WK-wedstrijd al een graag gezien gezicht met zijn matje. Jansen won bij zijn debuut in 'Ally Pally' met 3-2 in sets van Paolo Nebrida en mag nu tegen de nummer achttien van de plaatsingslijst laten zien wat hij in zijn mars heeft.

De fans in de zaal kunnen zich ook verheugen op de excentrieke opkomst van Dirk van Duijvenbode. Hij kruist de degens met Karel Sedlacek in de laatste partij van de avond. De Tsjech gaf in de eerste ronde een waarschuwing af aan Van Duijvenbode door overtuigend te winnen van Raymond Smith (3-0 met ruim 98 gemiddeld).

In navolging van Kim Huybrechts en Dimitri van den Bergh kan ook Mike de Decker zich donderdagmiddag plaatsen voor de laatste 32 op het WK Darts. Hij treft Mensur Suljovic en dat is op zich geen verkeerde loting voor de Belg. De topjaren van 'The Gentle' lijken al enkele jaren achter hem te liggen. Verder is er ook een duel tussen Ryan Searle en Adam Gawlas voor een plek bij de laatste 32.

Speelschema WK Darts 2023

Donderdag 22 december

Middagsessie (vanaf 13:30 uur)

4x tweede ronde

Krzysztof Ratajski v Danny Jansen (R2)

Ryan Searle v Adam Gawlas (R2)

Mensur Suljovic v Mike de Decker (R2)

Dirk van Duijvenbode v Karel Sedlacek (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties