Speelschema European Darts Grand Prix: Van Gerwen, Humphries en Anderson zondagavond in actie tijdens finalesessie

De strijd om de eindzege op de European Darts Grand Prix barst zondagavond los. Nog acht mannen zijn in de race voor de titel tijdens het vierde Euro Tour-toernooi van het seizoen.

In de eerste kwartfinale staan Josh Rock en Gary Anderson tegenover elkaar. Rock rekende zondagmiddag in een thriller af met Michael Smith, terwijl Anderson te sterk was voor Gerwyn Price.

De winnaar van het onderonsje tussen Rock en Anderson speelt bij de laatste vier tegen de winnaar uit de partij tussen Rob Cross en Luke Humphries. Cross won bij de laatste zestien van Danny Noppert, en Humphries versloeg Stephen Bunting na een beslissende leg.

Aan de andere kant van het schema gaan Ross Smith en Damon Heta de degens met elkaar kruisen voor een plek in de halve eindstrijd. Vervolgens strijden Michael van Gerwen en Gabriel Clemens om de laatste halvefinaleplaats. Later op de avond worden dan de halve finales en de finale gespeeld.

Speelschema European Darts Grand Prix 2024

Zondag 21 april

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Kwartfinale

Josh Rock v Gary Anderson

Rob Cross v Luke Humphries

Ross Smith v Damon Heta

Michael van Gerwen v Gabriel Clemens

Halve finale

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties