Speelschema Nordic Darts Masters 2021 bekend: Van Gerwen pas laat op vrijdagavond aan de beurt

Vrijdag begint met de Nordic Darts Masters het eerste World Series-toernooi van het seizoen. Plaats van handeling is de Forum Copenhagen in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Aan dit evenement doen acht PDC-afgevaardigden en acht lokale spelers mee. Zij strijden tegen elkaar voor een plek bij de laatste acht. De Belg Dimitri van den Bergh opent het toernooi met een duel tegen Johan Engström. Michael van Gerwen komt pas in de laatste partij van de avond in actie. Hij staat tegenover Darius Labanauskas, momenteel de beste speler uit de Scandinavische regio.

Jonny Clayton neemt het op tegen Ivan Springborg Poulsen, terwijl Nathan Aspinall de degens kruist met Madars Razma. Regerend wereldkampioen Gerwyn Price heeft Daniel Larsson getroffen in de eerste ronde.

Gary Anderson gaat aantreden tegen Andreas Toft Jørgensen, die afgelopen weekend zijn TV-debuut maakte tijdens de World Cup of Darts. Diens teamgenoot Niels Heinsøe treft Fallon Sherrock in de eerste ronde van de Nordic Darts Masters. Peter Wright gaat de strijd aan met Marko Kantele.

Op zaterdagmiddag 18 september worden de kwartfinales gespeeld. Deze sessie begint vanaf 13:00 uur. Zaterdagavond om 20:00 uur begint de finalesessie met de halve finales en finale.

Speelschema Nordic Darts Masters 2021

Vrijdag 17 september (vanaf 19:00 uur)

Eerste ronde

Dimitri Van den Bergh v Johan Engström

Jonny Clayton v Ivan Springborg Poulsen

Nathan Aspinall v Madars Razma

Gerwyn Price v Daniel Larsson

Gary Anderson v Andreas Toft Jørgensen

Fallon Sherrock v Niels Heinsøe

Peter Wright v Marko Kantele

Michael van Gerwen v Darius Labanauskas

Zaterdag 18 september

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Kwartfinale

Price/Larsson v Sherrock/Heinsøe

Van den Bergh/Engström v Anderson/Toft Jørgensen

Wright/Kantele v Clayton/Springborg Poulsen

Van Gerwen/Labanauskas v Aspinall/Razma

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

Halve finale

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties