Suljovic dacht dat carrière ten einde was: 'Ik wilde het nog één keer proberen'

Mensur Suljovic haalde afgelopen weekend samen met landgenoot Rowby-John Rodriguez de finale op de World Cup of Darts.

In de eindstrijd verloren de twee Oostenrijkers van het Schotse duo Peter Wright en John Henderson. Voor Suljovic was de finaleplaats een enorme opsteker, omdat hij van eind april tot en met augustus afwezig was op het PDC-circuit door medische redenen.

''Ik ben blij dat ik weer terug ben. Ik had aan Rowby-John gevraagd om mij te helpen, omdat ik er eigenlijk nog niet klaar voor was. Ik was er immers drie maanden uit geweest. Ik had hem gezegd dat ik mijn uiterste best ging doen'', zei Suljovic na afloop tegen Online Darts.

Over de medische omstandigheden heeft Suljovic niets losgelaten, maar The Gentle gaf wel aan dat hij dacht dat zijn carrière erop zat.

''Het was enorm lastig voor mij. Geen trainingen, geen toernooien. Ik dacht dat mijn carrière over was. Ik wilde het nog één keer proberen en gelukkig speelde ik goed. Hopelijk speel ik volgende keer (bij Gibraltar Darts Trophy eind september, red.) nog beter. Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan aan dit toernooi.''

Lees meer over:
PDC Mensur Suljovic

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties