Stone neemt leiding over in Groep A finaleweek Online Darts League na tweede speeldag

Gary Stone heeft de koppositie overgenomen van Kevin Burness na de tweede speeldag tijdens de finaleweek van de Online Darts Live League.

Stone kende dinsdag een prima dag met vier zeges uit vijf wedstrijden, terwijl Burness maar twee overwinningen wist te boeken. Stone staat eerste met veertien punten, twee meer dan Burness en Jarred Cole. Richie Burnett staat momenteel op de derde plek met tien punten, daarachter volgen Martin Adams en Robert Owen met ieder zes punten.

Elke speler speelt tot en met woensdag driemaal tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow en Nick Fullwell.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Rob Collins, Connor Scutt, Johnny Haines en Chris Gilliand de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Live League (Fase 4)

Dinsdag 14 september

Gary Stone 4-0 Jarred Cole

Martin Adams 4-3 Robert Owen

Richie Burnett 4-1 Kevin Burness

Robert Owen 2-4 Gary Stone

Jarred Cole 4-1 Kevin Burness

Martin Adams 4-3 Richie Burnett

Kevin Burness 4-3 Robert Owen

Gary Stone 4-3 Martin Adams

Richie Burnett 2-4 Jarred Cole

Gary Stone 4-3 Kevin Burness

Robert Owen 0-4 Richie Burnett

Martin Adams 3-4 Jarred Cole

Richie Burnett 4-0 Gary Stone

Kevin Burness 4-3 Martin Adams

Jarred Cole 4-1 Robert Owen

Stand na 10 wedstrijden

1. Gary Stone 14 pts (+9)

2. Kevin Burness 12 pts (+3)

3. Jarred Cole 12 pts (+1)

4. Richie Burnett 10 pts (+8)

5. Martin Adams 6 pts (-10)

6. Robert Owen 6 pts (-11)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties