Speelschema Premier League Darts 2024: Van Gerwen donderdagavond tegen rivaal Price in Newcastle

Het is alweer tijd voor de vierde speelronde van de Premier League Darts 2024. Plaats van handeling is de Utilita Arena in Newcastle, waar opnieuw wordt gestreden voor belangrijke punten en uiteindelijk de weektitel.

Het leuke aan deze speelronde is ook dat we vier wedstrijden in de kwartfinales voorgeschoteld krijgen die we eerder in deze competitie nog niet hebben gezien. De avond gaat van start van een duel tussen Michael Smith en Nathan Aspinall. Smith verloor vorige week de koppositie in de Premier League Darts aan Michael van Gerwen, maar staat nog altijd op de tweede plaats. Aspinall is nog altijd puntloos in deze competitie.

Volg de Premier League Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Dat geldt ook voor Peter Wright, die het in Newcastle gaat opnemen tegen tienersensatie Luke Littler. De 17-jarige Engelsman heeft al een finaleplaats in deze Premier League op zak en staat op een verdienstelijke derde plaats na drie speelrondes.

Michael van Gerwen treedt tijdens de vierde speelronde aan tegen zijn rivaal Gerwyn Price. Verder strijden de Engelsen Rob Cross en Luke Humphries ook voor een plek bij de laatste vier.

Speelschema Premier League Darts 2024 

Vierde speelronde - Utilita Arena, Newcastle

Donderdag 22 februari

Kwartfinale

Michael Smith v Nathan Aspinall

Rob Cross v Luke Humphries

Peter Wright v Luke Littler

Gerwyn Price v Michael van Gerwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties