Speelschema vrijdagavond Nordic Darts Masters 2021 met onder meer Price, Wright en Van Gerwen

Vrijdagavond gaat de Nordic Darts Masters van start in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Dit World Series-toernooi stond vorig jaar voor het eerst op de PDC-kalender, maar werd de corona-pandemie een jaar uitgesteld.

Aan dit evenement doen acht PDC-afgevaardigden en acht lokale spelers mee. Zij strijden tegen elkaar voor een plek bij de laatste acht. De Belg Dimitri van den Bergh opent het toernooi met een duel tegen Johan Engström. Michael van Gerwen komt pas in de laatste partij van de avond in actie. Hij staat tegenover Darius Labanauskas, momenteel de beste speler uit de Scandinavische regio.

Jonny Clayton neemt het op tegen Ivan Springborg Poulsen, terwijl Nathan Aspinall de degens kruist met Madars Razma. Regerend wereldkampioen Gerwyn Price heeft Daniel Larsson getroffen in de eerste ronde.

Gary Anderson gaat aantreden tegen Andreas Toft Jørgensen, die afgelopen weekend zijn TV-debuut maakte tijdens de World Cup of Darts. Diens teamgenoot Niels Heinsøe treft Fallon Sherrock in de eerste ronde van de Nordic Darts Masters. Peter Wright gaat de strijd aan met Marko Kantele, waarna Van Gerwen dus de avond afsluit.

Op zaterdagmiddag 18 september worden de kwartfinales gespeeld. Deze sessie begint vanaf 13:00 uur. Zaterdagavond om 20:00 uur begint de finalesessie met de halve finales en finale.

Speelschema Nordic Darts Masters 2021

Vrijdag 17 september (vanaf 19:00 uur)

Eerste ronde

19:10 Dimitri Van den Bergh v Johan Engström

19:40 Jonny Clayton v Ivan Springborg Poulsen

20:10 Nathan Aspinall v Madars Razma

20:40 Gerwyn Price v Daniel Larsson

21:10 Gary Anderson v Andreas Toft Jørgensen

21:40 Fallon Sherrock v Niels Heinsøe

22:10 Peter Wright v Marko Kantele

22:40 Michael van Gerwen v Darius Labanauskas

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties