Speelschema vrijdagavond op European Darts Open 2023 met onder meer Kuivenhoven en Van Barneveld

De eerste dag van de European Darts Open wordt vrijdagavond voortgezet met de acht laatste duels uit de eerste ronde. Onder meer Maik Kuivenhoven en Raymond van Barneveld komen in actie in Leverkusen.

Kuivenhoven kruist halverwege de avond de degens met Chris Dobey. Laatstgenoemde heeft weinig voorbereidingstijd, want Dobey nam donderdagavond nog deel aan de Premier League Darts in Newcastle. De winnaar van deze partij speelt tegen Danny Noppert in de tweede ronde.

Na Kuivenhoven is Van Barneveld aan de beurt. De vijfvoudig wereldkampioen treft de Tsjechische qualifier Filip Sebesta. Indien 'Barney' deze wedstrijd weet te winnen, wacht een Nederlands onderonsje in de tweede ronde met Michael van Gerwen.

Er verschijnen vrijdagavond nog wat meer grote namen op het podium in de Ostermann Arena. EK-winnaar Ross Smith speelt tegen Pascal Rupprecht, terwijl meervoudig major-winnaar James Wade het opneemt tegen Florian Hempel. De avond wordt afgesloten met een fraai affiche tussen Stephen Bunting en Daryl Gurney.

Speelschema European Darts Open 2023

Vrijdag 24 maart

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Jim Williams v John Henderson

Ross Smith v Pascal Rupprecht

Ryan Meikle v Nico Kurz

Maik Kuivenhoven v Chris Dobey

Raymond van Barneveld v Filip Sebesta

Florian Hempel v James Wade

Gabriel Clemens v Ian White

Stephen Bunting v Daryl Gurney

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties