Speelschema vrijdagavond op WK Darts met onder meer Paul Lim en Peter Wright

Vrijdagavond kunnen we weer genieten van Paul Lim op het WK Darts. De 67-jarige dartslegende neemt het in de eerste ronde op tegen Joe Murnan.

Lim, één van de absolute publiekslievelingen, doet voor de 26ste keer mee aan een wereldkampioenschap. De Singaporees zorgde in 1990 voor een iconisch moment door een negendarter te gooien op Lakeside. Vier jaar geleden herhaalde hij het kunststukje bijna in Alexandra Palace, maar toen miste hij de dubbel 12 voor een perfecte leg in zijn partij tegen Gary Anderson.

De tweede partij gaat tussen William Borland en voormalig jeugdwereldkampioen Bradley Brooks, waarna Ross Smith en Jeff Smith gaan strijden voor een plek in de tweede ronde.

In de afsluitende wedstrijd van de avond verschijnt titelfavoriet Peter Wright op het podium. De wereldkampioen van twee jaar geleden kruist de degens met Ryan Meikle. Laatstgenoemde heeft al een duel achter de rug. Meikle won in de eerste ronde van de 16-jarige Fabian Schmutzler, terwijl Wright een bye had in de eerste ronde.

Speelschema WK Darts 2022

Vrijdag 17 december

Avondsessie (20:00 uur)

Joe Murnan v Paul Lim (R1)

William Borland v Bradley Brooks (R1)

Ross Smith v Jeff Smith (R1)

Peter Wright v Ryan Meikle (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties