Speelschema vrijdagmiddag International Darts Open 2020 met onder meer drie Nederlanders

Vrijdagmiddag gaat het vierde en laatste Euro Tour-toernooi van het jaar van start. In Riesa staat de zesde editie van de International Darts Open op het programma.

Gerwyn Price is de titelverdediger op de International Darts Open. De Welshman won vorig jaar in de finale met 8-6 van Rob Cross. Beide spelers zijn ook dit jaar van de partij, evenals onder andere Michael van Gerwen, James Wade, Nathan Aspinall en Michael Smith.

Al deze namen komen echter pas zaterdag tijdens de tweede ronde in actie. Vrijdag is het de beurt aan de 32 winnaars uit de kwalificatietoernooien. In de middagsessie verschijnen onder meer drie Nederlanders op het podium.

Benito van de Pas is als eerste aan de beurt van dit Nederlandse drietal. De Tilburger neemt het op tegen Andreas Harrysson uit Zweden. Later op de middag speelt Ron Meulenkamp tegen Michael Rosenauer, terwijl Danny Noppert de middagsessie afsluit met een wedstrijd tegen Sebastian Pohl.

Tussendoor maakt Andy Hamilton zijn rentree op het Euro Tour-podium tegen Simeon Heinz. Brendan Dolan kruist de degens met Franz Roetsch, terwijl Steve West aanlegt tegen de Spaanse darter Toni Alcinas.

Speelschema International Darts Open 2020

Vrijdag 23 oktober

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

13:00 Scott Marsh v Jason Lowe

13:30 Benito van de Pas v Andreas Harrysson

14:00 Simeon Heinz v Andy Hamilton

14:30 Mario Vandenbogaerde v Ross Smith

15:00 Franz Roetsch v Brendan Dolan

15:30 Michael Rosenauer v Ron Meulenkamp

16:00 Steve West v Toni Alcinas

16:30 Danny Noppert v Sebastian Pohl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties