Speelschema vrijdagmiddag op WK Darts met onder andere Wattimena en Ratajski

We zijn alweer aangekomen bij dag drie van het WK Darts. Het programma van vrijdagmiddag is een voorbeeld van het feit dat de sport de laatste jaren steeds internationaler is geworden. De acht spelers van vrijdagmiddag komen uit zeven verschillende landen.

De dag wordt in gang gezet door voormalig WK-kwartfinalist Ryan Joyce, die het opneemt tegen de Tsjechische debutant Roman Benecky. Vervolgens is het Keane Barry die de degens kruist met Royden Lam, die na twee jaar afwezigheid zijn terugkeer maakt in Alexandra Palace.

De Nederlandse ogen zullen vrijdagmiddag vooral gericht zijn op de derde wedstrijd, waarin Jermaine Wattimena tegenover de Russische qualifier Boris Koltsov staat.

Het toetje van de middagsessie is een duel uit de tweede ronde tussen Krzysztof Ratajski en Steve Lennon. Ratajski had als nummer twaalf van de plaatsingslijst een vrijstelling in de eerste ronde, terwijl zijn aankomende opponent Lennon afrekende met Madars Razma.

Speelschema WK Darts 2022

Vrijdag 17 december

Middagsessie (13:30 uur)

Ryan Joyce v Roman Benecky (R1)

Keane Barry v Royden Lam (R1)

Jermaine Wattimena v Boris Koltsov (R1)

Krzysztof Ratajski v Steve Lennon (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties