Anderson na tegenvallende clash langs Lewis op WK Darts

Gary Anderson is ten koste van Adrian Lewis doorgedrongen tot de derde ronde op het WK Darts. In een povere partij werd het 3-1 voor de Schot.

Er werd vooraf veel verwacht van de clash tussen de tweevoudig wereldkampioenen, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het duel vooral tegenviel. Beide spelers noteerden een gemiddelde van laag in de negentig, en echt spannend werd het ook niet.

Lewis won de eerste set nog met 3-2, maar leverde daarna een enorm zwakke set af, die met 3-0 gewonnen werd door Anderson. The Flying Scotsman brak Lewis daarna meteen in de derde set. Jackpot pakte die break nog terug, maar kwam daarna opnieuw op een break achterstand na een 85 finish van Anderson, die vervolgens 92 uitgooide om op een 2-1 voorsprong in sets te komen.

In de vierde set kwam Lewis er ook niet meer aan te pas. Anderson pakte die set met 3-0 en stelde daarmee zijn plek bij de laatste 32 veilig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties