Speelschema woensdagavond op World Grand Prix met onder meer Van Gerwen en Van den Bergh in tweede ronde

Woensdagavond beginnen we met de tweede ronde van de World Grand Prix. Dat betekent ook dat het format iets omhoog is gegaan. Spelers hebben nu drie gewonnen sets nodig om de volgende ronde te bereiken.

Allereerst zijn het Adrian Lewis en Chris Dobey die gaan proberen zich te plaatsen voor de kwartfinales. Lewis boekte in de eerste ronde een sterke zege op José de Sousa, terwijl Dobey stuntte tegen outsider Luke Humphries,

Wereldkampioen Peter Wright kruist in de tweede partij de degens met Krzysztof Ratajski. Zij wonnen in de eerste ronde van respectievelijk Kim Huybrechts en Callan Rydz.

Voor Michael van Gerwen wacht na Gary Anderson een onderonsje met Stephen Bunting. Deze ontmoeting is een herhaling van de halve finale op de World Grand Prix in 2014. Toen trok Van Gerwen met 4-0 aan het langste eind.

De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen titelverdediger Jonny Clayton en Dimitri van den Bergh. Clayton was in de eerste ronde nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Dirk van Duijvenbode, terwijl Van den Bergh na een spannende partij nipt te sterk was voor Dave Chisnall.

Speelschema World Grand Prix 2022

Woensdag 5 oktober (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde (4x)

Adrian Lewis v Chris Dobey

Peter Wright v Krzysztof Ratajski

Michael van Gerwen v Stephen Bunting

Jonny Clayton v Dimitri Van den Bergh

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties