Speelschema zaterdagavond Gibraltar Darts Trophy 2021 met onder meer Wright, Price en Van Gerwen

Zaterdagavond zijn de grote kanonnen aan de beurt voor hun eerste partij op de Gibraltar Darts Trophy. Onder meer Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Peter Wright betreden het podium in de Europa Sports Complex in Gibraltar.

Van Gerwen, die in de eerste ronde een bye had, speelt zijn eerste wedstrijd van het toernooi tegen oud-wereldkampioen Rob Cross. Wright treft Callan Rydz, terwijl Price het opneemt tegen Florian Hempel.

De avond wordt geopend met een duel tussen Jonny Clayton en Adam Smith-Neale. Voor Clayton een wedstrijd die hij moet winnen om zich te plaatsen voor het EK. Hetzelfde geldt voor Devon Petersen tegen Gabriel Clemens in de derde partij van de avond. Tussendoor speelt José de Sousa tegen Kenny Neyens.

Later op de avond kruist Joe Cullen de degens met Joe Murnan, die vrijdag in de eerste ronde afrekende met Martijn Kleermaker. Nathan Aspinall en Ritchie Edhouse sluiten de tweede ronde af.

De rest van het toernooi wordt zondag afgewerkt. De achtste finales staan zondagmiddag op het programma, waarna de kwartfinales, halve finales en finale in de avondsessie plaatsvinden.

Zaterdag 25 september

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Jonny Clayton v Adam Smith-Neale

Jose de Sousa v Kenny Neyens

Devon Petersen v Gabriel Clemens

Peter Wright v Callan Rydz

Gerwyn Price v Florian Hempel

Michael van Gerwen v Rob Cross

Joe Cullen v Joe Murnan

Nathan Aspinall v Ritchie Edhouse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties