Speelschema zaterdagavond op Austrian Darts Open 2024 met Van Gerwen-De Zwaan en Van Barneveld-Smith

Zaterdagavond is het tijd voor de grote kanonnen op de Austrian Darts Open. Onder meer Michael van Gerwen, Jeffrey de Zwaan en Raymond van Barneveld komen in actie bij het Euro Tour-toernooi in het Oostenrijkse Graz.

Van Gerwen en De Zwaan staan voor de tweede keer dit jaar tegenover elkaar op een Euro Tour-toernooi. In München troffen zij elkaar ook op de German Darts Grand Prix. Toen wist Van Gerwen na een 5-1 voorsprong met 6-4 te winnen van zijn landgenoot.

Volg de Austrian Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Van Barneveld mag het na zijn zwaarbevochten 6-5 zege op Mike de Decker opnemen tegen Ross Smith. Laatstgenoemde verloor vorige week nog in de finale van de International Darts Open van Gary Anderson. Het wordt pas de tweede ontmoeting tussen Smith en Van Barneveld. De Engelsman wist de enige voorgaande confrontatie in november 2023 met 6-2 te winnen.

Na de uitschakeling van De Decker moet Dimitri van den Bergh de Belgische eer hoog houden in Graz. 'The Dreammaker' won vrijdag ternauwernood van Gabriel Clemens en gaat nu de strijd aan met Josh Rock.

De avond gaat van start met een Duitse clash tussen Ricardo Pietreczko en Martin Schindler. Daarna verschijnt er opnieuw een Duitser op het podium. Daniel Klose werd opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Gerwyn Price. Hij treft voormalig UK Open-kampioen Andrew Gilding.

Peter Wright gaat in de tweede ronde spelen tegen Danny Lauby, die vrijdag bij zijn Euro Tour-debuut direct een zege liet noteren. Jonny Clayton legt aan tegen Chris Dobey voor een plek bij de laatste zestien, terwijl de laatste partij van de tweede ronde tussen Luke Littler en Damon Heta gaat.

Speelschema Austrian Darts Open 2024

Zaterdag 27 april

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Ricardo Pietreczko v Martin Schindler

Daniel Klose v Andrew Gilding

Ross Smith v Raymond van Barneveld

Josh Rock v Dimitri van den Bergh

Michael van Gerwen v Jeffrey de Zwaan

Peter Wright v Danny Lauby

Jonny Clayton v Chris Dobey

Damon Heta v Luke Littler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties