Speelschema zaterdagavond op Czech Darts Open met onder meer Van der Voort, Van Duijvenbode en Van Gerwen

Een heerlijke avondsessie ligt zaterdagavond in het verschiet tijdens de laatste duels van de tweede ronde op de Czech Darts Open. Onder meer drie Nederlanders strijden voor een plek bij de laatste zestien van het Euro Tour-toernooi in Praag.

Van der Voort is in de tweede partij van de sessie de eerste Nederlander die aan de beurt is. De Noord-Hollander kruist de degens met Martin Schindler. Direct daarna staat Dirk van Duijvenbode tegenover de Tsjechische publiekslieveling Karel Sedlacek.

Michael van Gerwen heeft eveneens een tegenstander uit Tsjechië. De 33-jarige Brabander treft de onbekende Vitezslav Sedlak, die in de eerste ronde Tour Card-houder Jon Worsley uitschakelde.

De kraker van de avond is een prachtig affiche tussen nummer twee van de wereld Gerwyn Price en tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis. Verder betreden ook Damon Heta, Jonny Clayton, Joe Cullen en Ryan Searle zaterdagavond het podium in Praag.

Speelschema Czech Darts Open 2022

Zaterdag 14 mei

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Damon Heta v Adam Gawlas

Martin Schindler v Vincent van der Voort

Dirk van Duijvenbode v Karel Sedlacek

Jonny Clayton v Jose Justicia

Michael van Gerwen v Vitezslav Sedlak

Gerwyn Price v Adrian Lewis

Joe Cullen v Ross Smith

Ryan Searle v Ritchie Edhouse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties