Speelschema zaterdagavond op International Darts Open met drie Nederlanders, Luke Humphries en titelverdediger Gerwyn Price

Nog acht plekken zijn er te verdelen voor de derde ronde op de International Darts Open 2024 in Riesa. Zaterdagavond worden de laatste acht duels uit de tweede ronde gespeeld. Onder meer drie Nederlanders verschijnen op het podium in de SACHSENarena.

De eerste Nederlander die zaterdagavond in actie komt is Richard Veenstra. Na zijn 6-4 overwinning op Andrew Gilding staat 'Flyers' bij de laatste 32 tegenover Dave Chisnall.

Volg de International Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

De andere twee Nederlanders zijn pas aan het einde van de avond aan de beurt. In de zevende partij van de avondsessie gaat Dirk van Duijvenbode de degens kruisen met Gabriel Clemens, die Peter Wright in de openingsronde uitschakelde. Gian van Veen staat na zijn 6-3 overwinning op landgenoot Raymond van Barneveld tegenover Rob Cross.

De sessie wordt in gang gezet met een ontmoeting tussen Ricardo Pietreczko en James Wade, terwijl Martin Schindler voor eigen publiek gaat spelen tegen Joe Cullen. Titelverdediger Gerwyn Price begint zijn jacht op titelprolongatie tegen Brendan Dolan. Josh Rock legt aan tegen Cameron Menzies, terwijl regerend wereldkampioen Luke Humphries een clash wacht met Jose de Sousa.

Speelschema International Darts Open 2024

Zaterdag 13 april

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Ricardo Pietreczko v James Wade

Dave Chisnall v Richard Veenstra

Joe Cullen v Martin Schindler

Gerwyn Price v Brendan Dolan

Josh Rock v Cameron Menzies

Luke Humphries v Jose de Sousa

Dirk van Duijvenbode v Gabriel Clemens

Rob Cross v Gian van Veen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties