Speelschema zaterdagmiddag op Austrian Darts Open met onder meer Noppert, Van Duijvenbode, Nijman, Veenstra en Van Veen

Zaterdagmiddag wordt begonnen met de tweede ronde op de Austrian Darts Open in het Oostenrijkse Graz. Onder meer vijf Nederlandse spelers betreden het podium in de middagsessie.

In de tweede partij van de middag krijgen we een Nederlands onderonsje tussen Danny Noppert en Wessel Nijman. Noppert had een bye in de eerste ronde, terwijl Nijman zich met 6-5 langs Romeo Grbavac wist te knokken.

Volg de Austrian Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Na de Nederlandse clash is het de beurt aan Dirk van Duijvenbode. 'Aubergenius' kruist opnieuw de degens met Ritchie Edhouse. Vorige week troffen zij elkaar ook al in Sindelfingen. Toen ging de winst met 6-1 naar Edhouse.

Richard Veenstra is de volgende Nederlander die in actie komt in de tweede ronde van de Austrian Darts Open. Na zijn 6-5 overwinning op Ricky Evans speelt Veenstra bij de laatste 32 tegen Stephen Bunting. Daarna staat Gian van Veen tegenover Ryan Searle.

Verder maakt Krzysztof Ratajski zijn opwachting tegen Dom Taylor. Voor Joe Cullen staat er een ontmoeting met Darius Labanauskas op het programma, terwijl Rob Cross tegenover Daryl Gurney staat. De laatste partij van de middag gaat tussen Dave Chisnall en Brendan Dolan.

Speelschema Austrian Darts Open 2024

Zaterdag 27 april

Tweede ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Krzysztof Ratajski v Dom Taylor

Danny Noppert v Wessel Nijman

Dirk van Duijvenbode v Ritchie Edhouse

Stephen Bunting v Richard Veenstra

Ryan Searle v Gian van Veen

Joe Cullen v Darius Labanauskas

Rob Cross v Daryl Gurney

Dave Chisnall v Brendan Dolan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties