Speelschema zaterdagmiddag op Grand Slam of Darts 2021 met onder meer Wade, Clayton en Price

Zaterdagmiddag gaat de vijftiende editie van de Grand Slam of Darts van start. Tijdens de eerste sessie spelen de darters in de groepen A tot en met D hun eerste poulewedstrijden.

De grootste naam die zaterdagmiddag in actie komt is Gerwyn Price, winnaar van de Grand Slam of Darts in 2018 en 2019. De Welshman neemt het op tegen debutant Nathan Rafferty in zijn eerste duel. In diezelfde poule staat Krzysztof Ratajski tegen Martin Schindler.

De broers Rowby-John Rodriguez en Rusty-Jake Rodriguez maken ook zaterdagmiddag hun opwachting. Rowby-John speelt in Groep D tegen Chris Dobey, terwijl zijn jongere broertje Rusty-Jake Rodriguez in Groep B gaat uitkomen tegen Jonny Clayton.

Het toernooi gaat van start met een duel tussen Stephen Bunting en Ryan Joyce. Later op de middag kruist Mervyn King de degens met Bradley Brooks, terwijl James Wade aanlegt tegen Jim Williams. Voor oud-wereldkampioen Rob Cross wacht een ontmoeting met Boris Krcmar.

Zaterdagavond is het de beurt aan de spelers in de groepen E tot en met H. Onder meer Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld spelen dan hun eerste partij.

Speelschema Grand Slam of Darts 2021

Zaterdag 13 november

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Eerste groepswedstrijden A-D

Stephen Bunting v Ryan Joyce (D)

Krzysztof Ratajski v Martin Schindler (A)

Mervyn King v Bradley Brooks (B)

James Wade v Jim Williams (C)

Rob Cross v Boris Krcmar (C)

Jonny Clayton v Rusty-Jake Rodriguez (B)

Gerwyn Price v Nathan Rafferty (A)

Chris Dobey v Rowby-John Rodriguez (D)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties