Speelschema zestiende speelweek Premier League Darts: Wie pakt laatste ticket voor play-offs?

De Utilita Arena in Newcastle is donderdagavond gastheer van de zestiende speelweek van de Premier League Darts. Twee spelers maken nog kans op het laatste ticket voor de play-offs.

De meeste beslissingen zijn al gevallen in de competitiefase. Jonny Clayton is al zeker van de competitiewinst, terwijl Michael van Gerwen al zeker is van de tweede plaats. Zij spelen in Newcastle tegen respectievelijk Gary Anderson en Michael Smith.

De ogen zullen vooral gericht zijn op de tweede partij van de avond. Die gaat tussen Joe Cullen en Peter Wright, de nummers vier en vijf van de ranglijst. De winnaar van dat duel pakt de laatste startplek voor de play-offs.

James Wade is ook al gekwalificeerd voor de play-offs, maar is nog niet zeker van zijn derde plek in de eindstand. The Machine kan met een overwinning op Gerwyn Price een grote stap zetten richting het veiligstellen van de derde plaats. Indien Wade van Price verliest, kan Wright of Cullen met een finaleplek in Newcastle nog de derde plek overnemen van Wade.

Speelweek 16 - Utilita Arena, Newcastle

Donderdag 26 mei (vanaf 20:00 uur)

Kwartfinale

Jonny Clayton v Gary Anderson

Joe Cullen v Peter Wright

Michael van Gerwen v Michael Smith

James Wade v Gerwyn Price

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties