Speelschema zondagmiddag op Masters 2022 met onder meer Price-Clayton en Van Gerwen-Cullen in kwartfinales

Nog acht spelers zijn er over in de strijd om de titel op de Masters 2022. Zondagmiddag strijden zij in Milton Keynes om een plek bij de laatste vier.

De eerste kwartfinale gaat tussen Dave Chisnall en Michael Smith. Chisnall won zaterdag in de tweede ronde van James Wade, terwijl Michael Smith afrekende met Krzysztof Ratajski. In het tweede duel nemen de Welshe giganten Gerwyn Price en Jonny Clayton het tegen elkaar op.

Simon Whitlock en José de Sousa gaan uitmaken wie de derde halvefinalist wordt. Whitlock zorgde bij de laatste zestien voor een verrassing door regerend wereldkampioen Peter Wright uit te schakelen. De Sousa toonde zich te sterk voor Rob Cross.

De laatste kwartfinale gaat tussen Michael van Gerwen en Joe Cullen. Van Gerwen ontsnapte zaterdag nog aan uitschakeling tegen Luke Humphries, die vijf matchdarts onbenut liet om de Nederlander naar huis te sturen. Cullen boekte een indrukwekkende 10-1 zege op Gary Anderson om de laatste acht te halen.

Na de kwartfinales op zondagmiddag, worden zondagavond de twee halve finales gespeeld. Later op de avond staat de finale op het programma.

Speelschema Masters 2022

Zondag 30 januari

Middagsessie (vanaf 13:45 uur)

Kwartfinale

Dave Chisnall v Michael Smith

Gerwyn Price v Jonny Clayton

Simon Whitlock v Jose de Sousa

Michael van Gerwen v Joe Cullen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties