Speelschema zondagmiddag op World Series Finals met Van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh, Van Barneveld treft Wright in Amsterdam

Nog acht spelers zijn in de race voor de titel op de World Series of Darts Finals in de AFAS Live in Amsterdam. Zondagmiddag komen onder meer Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in actie tijdens de kwartfinales.

Na zijn 6-4 overwinning op William O'Connor komt Van Gerwen bij de laatste acht tegenover Dimitri van den Bergh te staan. De winnaar van de clash tussen de Nederlander en de Belg speelt in de halve eindstrijd tegen Luke Humphries of Rob Cross.

Van Barneveld stuntte in de tweede ronde met een 6-4 overwinning op wereldkampioen Michael Smith. Nu wacht tweevoudig wereldkampioen Peter Wright. Bij winst op 'Snakebite' staat Van Barneveld tegenover Nathan Aspinall of Keegan Brown bij de laatste vier.

Waar kan ik de World Series of Darts Finals live zien?

Het toernooi wordt in z'n geheel uitgezonden door Viaplay. De drie avonduitzendingen beginnen telkens iets voor zeven uur 's avonds. Op zondagmiddag wordt om 12:40 uur gestart met de uitzending.

Hoeveel prijzengeld valt er te winnen?

De prijzenpot voor dit evenement bevat in totaal 300.000 pond. Echter telt het gewonnen prijzengeld niet mee voor de PDC Order of Merit of andere geldrankingen.

Alle deelnemers zijn verzekerd van 5000 pond aan prijzengeld. Dit bedrag kan uiteindelijk oplopen naar een som van 70.000 pond prijzengeld voor de winnaar.

Wat zijn de World Series of Darts?

De World Series-toernooien zijn internationale evenementen van de PDC die worden georganiseerd om de sport ook buiten de (West-)Europese grenzen te promoten.

Eerder dit jaar vonden er ook toernooien plaats in Bahrein, Denemarken, de Verenigde Staten, Polen, Nieuw-Zeeland en Australië. In het verleden stonden er ook World Series-toernooien in Dubai, Singapore, Japan, Schotland, China, Duitsland en Oostenrijk op het programma.

Speelschema World Series of Darts Finals 2023

Zondag 17 septembrer (vanaf 13:00 uur)

Kwartfinale

Rob Cross v Luke Humphries

Michael van Gerwen v Dimitri van den Bergh

Keegan Brown v Nathan Aspinall

Raymond van Barneveld v Peter Wright

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties