Stand MODUS Icons of Darts League na vierde speeldag

David Evans is de nieuwe koploper in de MODUS Icons of Darts League. Na de vierde speeldag nam hij de leiding over van Wessel Nijman.

Evans won donderdag vier wedstrijden en kwam daardoor op hetzelfde puntenaantal als Nijman, die drie duels wist te winnen op donderdag. Het legsaldo van de Engelse darter is echter nipt beter dan die van de Nederlander.

Raymond van Barneveld had donderdag een vrije dag in deze competitie, maar steeg toch op de ranglijst. Doordat Mark Webster al zijn vier duels verloor, heeft Webby op basis van een slechter legsaldo de laatste plek nu in handen. Andy Jenkins en Paul Nicholson blijven respectievelijk derde en vierde staan.

De Icons of Darts League is een competitie die van maandag 6 april tot en met zaterdag 2 mei op 24 verschillende speeldagen wordt afgewerkt. Elke speelweek bestaat uit zes darters. Er wordt zes dagen per week gespeeld door telkens vijf spelers. Zij werken ieder vier wedstrijden per speeldag af. Op roulerende basis heeft dus één speler een extra rustdag.

Alle actie wordt vastgelegd via een HD-webcam en gestreamd via diverse gokwebsites. Op deze websites heb je wel een gok-tegoed nodig om toegang te krijgen tot de livestreams.

Stand MODUS Icons of Darts League na vierde speeldag

Pos Naam GS W V Leg +/- Pt
1 David Evans 16 12 4 24 24
2 Wessel Nijman 16 12 4 21 24
3 Andy Jenkins 12 8 4 9 16
4 Paul Nicholson 12 4 8 -6 8
5 Raymond van Barneveld 12 2 10 -23 4
6 Mark Webster 12 2 10 -25 4

Plaats reactie

666

0 reacties