Suljovic wint demonstratietoernooi in Frankfurt

Mensur Suljovic heeft afgelopen week een demonstratietoernooi in Frankfurt gewonnen. Onder toeziend oog van duizenden fans pakte hij de winst tijdens de Darts Open Frankfurt.

Het evenement begon met een poulefase. Suljovic zat samen met Phil Taylor en Michael Bürkle in Groep A. Bürkle had een wildcard gekregen voor dit evenement nadat hij een kwalificatietoernooi had gewonnen. Tegen Taylor en Suljovic slaagde hij er echter niet in om een leg te pakken, waardoor de twee profs doorgingen naar de halve finale.

In Groep B zaten Simon Whitlock, Fallon Sherrock en Fabian Schmutzler. Laatstgenoemde won met 3-0 van Sherrock, maar verloor met 3-2 van Whitlock. Toch was het voldoende om samen met The Wizard door te gaan in het toernooi.

Suljovic zegevierde vervolgens met 4-1 tegen Schmutzler bij de laatste vier, terwijl Whitlock te sterk was voor Taylor. De finale werd vervolgens met 5-4 door The Gentle gewonnen.

Groep A

Phil Taylor

Mensur Suljovic

Michael Bürkle

Uitslagen

Taylor ?-? Suljovic

Taylor 3-0 Bürkle

Suljovic 3-0 Bürkle

Groep B

Simon Whitlock

Fabian Schmutzler

Fallon Sherrock

Uitslagen

Schmutzler 3-0 Sherrock

Whitlock 3-2 Schmutzler

Sherrock ?-? Whitlock

Halve finale

Whitlock 4-? Taylor

Suljovic 4-1 Schmutzler

Finale

Suljovic 5-4 Whitlock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties