Talentvolle Williams dankt Aspinall en Fitton na behalen Tour Card | Dartsnieuws.com

Talentvolle Williams dankt Aspinall en Fitton na behalen Tour Card

Lewy Williams mag zich de komende twee jaar bewijzen op de PDC Pro Tour. De 19-jarige Welshman veroverde onlangs op Q-School een Tour Card.

Williams liet vorig jaar voor het eerst van zich spreken met het bereiken van de laatste 64 op de UK Open en een finaleplaats op de Challenge Tour. "Daarnaast hebben ook de online toernooien me geholpen, ik heb daar veel wedstrijden gewonnen en daardoor bijzonder veel vertrouwen opgedaan. Op Q-School mocht ik dankzij mijn resultaten op de Challenge Tour meteen in de finalefase aantreden. Doordat ik zowel de tweede als de derde dag de halve finales bereikte was een Tour Card dan al zo goed als zeker en kon ik de slotdag heel ontspannen spelen", aldus Williams bij Darts Actueel.

De jonge Welshman ligt, net als Nathan Aspinall, onder contract bij Target Darts. "Nathan is één van mijn beste vrienden. Ik train vaak met hem en het is mede dankzij hem dat ik een Tour Card veroverd heb. Daarnaast krijg ik ook veel steun van mijn mentor Darryl Fitton. Het eerste jaar op de Pro Tour wil ik graag al enkele mooie resultaten boeken maar mijn grote droom is om het WK te bereiken en zo te mogen aantreden in Alexandra Palace."

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties