Target verlengt contract met World Seniors Darts Tour tot eind 2024

Dartsfabrikant Target en de World Seniors Darts Tour hebben hun contract verlengd tot eind 2024.

Als onderdeel van de verlenging blijft Target Darts, dat er van bij de start in 2022 bij was, het officiële dartbord van de World Seniors Darts Tour. Wedstrijden worden gespeeld op het revolutionaire Aspar-dartsbord.

Target's betrokkenheid bij de World Seniors Darts Tour is verder versterkt met de sponsoring van de World Seniors Open Series, waarbij 4 paar evenementen dit seizoen de Target Open Series gaan heten. Iedere speler boven de vijftig jaar en niet in het bezit van een Tour Card kan hieraan deelnemen.

Bijzonder tevreden

Namens de World Seniors Darts Tour reageert Billy Lovell dan ook bijzonder tevreden. "Vanaf dag één is het hebben van een wereldwijd erkend dartmerk als Target als partner enorm belangrijk geweest voor de World Seniors Darts Tour. Hun steun is een belangrijk onderdeel geweest van onze groei in zo'n korte tijd, en we zijn erg enthousiast over deze volgende stap in onze samenwerking."

James Tattersall, Managing Director van Target Darts, voegt toe: "We zijn verheugd om onze samenwerking met de World Seniors Darts Tour uit te breiden. We hebben al een paar geweldige jaren samengewerkt, en we zijn verheugd om aan boord te blijven van zo'n snel groeiend dartsproject."

Lees meer over:
PDC Target Darts WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties