Taylor feliciteert oude rivaal Van Barneveld na behalen Tour Card op Q-School

Raymond van Barneveld kreeg woensdag een mooi berichtje van zijn oude rivaal Phil Taylor na het veroveren van zijn Tour Card op de Europese Q-School in Niedernhausen.

De 53-jarige Hagenaar maakte op de Q-School zijn comeback, nadat in eerste instantie begin 2020 met pensioen was gegaan. Van Barneveld moest echter wel een Tour Card winnen om weer terug het Pro Tour-circuit van de PDC op te mogen.

Dat lukte en dat kon complimenten rekenen van Taylor, met wie Barney vele talloze mooie duels uitvocht. ''Mijn felicitaties aan mijn oude sparringpartner. Hij heeft lef getoond door mee te doen aan de Q-School. Knap gedaan en nu veel succes bij de terugkeer op de PDC Tour'', aldus de 16-voudig wereldkampioen.

In de afgelopen jaren waren er ook geregeld geruchten over een comeback van Taylor. De 60-jarige Engelsman liet echter herhaaldelijk weten geen terugkeerplannen te hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties