Taylor, Sherrock, Adams en Monk in actie tijdens MODUS Champions Series

De MODUS Champions Series krijgt komende zondag een vervolg met opnieuw Phil Taylor en Fallon Sherrock als publiekstrekkers. Zij krijgen daarbij concurrentie van Martin Adams en Arron Monk.

De eerste editie werd zondag 10 mei gehouden met een indrukwekkende Phil Taylor . Zo versloeg hij Martin Adams met ruim 110 gemiddeld en gooide bijna een 9-darter. Na acht perfecte darts strandde Taylor bij D12 aan de binnenkant.

Naast 'Wolfie' en 'The Power' was ook Sherrock de eerste editie al van de partij. De Engelse speelt sowieso veel online-toernooien en nam het al meerdere keren op tegen beide mannen.

Ook Arron Monk is voor Sherrock geen onbekende dankzij de MODUS Icons of Darts League. Monk is de laatste weken uitgegroeid tot een van de beste spelers in deze competitie en verwacht wordt dat hij voor flink wat concurrentie kan zorgen komende zondag. Zo wist hij als enige speler tot nu toe een 9-darter te gooien in de MODUS-wedstrijden.

De MODUS Champions Series is live te volgen via het Youtube-kanaal van MODUS Darts TV. De uitzending begint om 16.50 uur en de wedstrijden worden gespeeld over 'best of 9 legs'.

?s=20

Plaats reactie

666

0 reacties