Eerste Drive-In Darts Exhibition met Van Gerwen en Van Barneveld eind juni in Hannover

De eerste Drive-In Darts Exhibition ooit zal plaatsvinden in Hannover met onder meer Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.

Op het moment zijn dartevenementen met publiek niet mogelijk vanwege het Coronavirus. Dankzij dit initiatief zal het mogelijk zijn om het gevoel "live" aanwezig te zijn bij een dartswedstrijd, weer helemaal terugkomen.

Uiteraard is er de PDC Home Tour en ook wedstrijden zoals van Barneveld tegen Phil Taylor aanstaande woensdag on de honger naar Darts te stillen. Maar een wedstrijd volgen door er zelf bij te zijn, is en blijft de leukste manier om Darts te volgen.

De Hannover Drive-In zal georganiseerd worden op de Schützenplatz op 24 juni in Duitsland. Naast Michael van Gerwen en Barney zullen Max Hopp, Duitslands nummer één, en "The African Warrior" Devon Petersen ook aanwezig zijn.

Het kost 60 euro per auto voor twee volwassen en je mag ook twee kinderen uit het eigen gezin meenemen. Er zijn ook VIP Tickets beschikbaar zodat je met de spelers op de foto kan, en je kan zelfs vragen of één van de sterren je auto wast.

De grote vraag is of niet alleen dartsevenementen, maar straks ook andere entertainers op deze manier gaan proberen hun centen te verdienen.

?s=20

Plaats reactie

666

0 reacties