THROWBACK VIDEO: Price verslaat Anderson na verhitte finale op Grand Slam of Darts

Van 13 tot en met 21 november staat de vijftiende editie van de Grand Slam of Darts op het programma. Dartsnieuws blikt deze week terug op mooie en opmerkelijke momenten in de geschiedenis van het prestigieuze toernooi.

Gary Anderson en Gerwyn Price staan niet te boek als vrienden en zullen dat na de finale van de Grand Slam of Darts in 2018 waarschijnlijk nooit worden.

In een zeer verhitte finale kregen Price en Anderson het meerdere malen met elkaar aan de stok. De Schot ergerde zich aan het vele gejuich van de Welshman en gaf 'The Iceman' zelfs een duw toen hij helemaal klaar was met het gedrag van zijn opponent.

Nadat Price zijn matchdart had benut en zijn eindzege uitgebreid vierde, verdween 'The Flying Scotsman' snel van het podium. Even leek het erop dat Anderson verstek zou geven voor de prijsuitreiking, maar uiteindelijk kwam de tweevoudig wereldkampioen met tegenzin opdagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties