Tien Nederlanders naar tweede ronde van Players Championship 23

In navolging van Kevin Doets, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert hebben ook Maik Kuivenhoven, Gian van Veen, Jimmy Hendriks, Geert Nentjes, Niels Zonneveld, Ron Meulenkamp en Luc Peters de tweede ronde gehaald van Players Championship 23.

Zonneveld rekende af met zijn landgenoot Danny Jansen voor een plek bij de laatste 64. Van Veen won voor het eerst een Players Championship-wedstrijd door Devon Petersen met 6-2 te verslaan. Hendriks pakte de winst tegen William O'Connor (6-4), terwijl Nentjes met 6-4 te sterk was voor Gordon Mathers. Meulenkamp en Peters wonnen met 6-4 van respectievelijk Matt Campbell en Stephen Burton.

Jermaine Wattimena, Danny van Trijp, Vincent van der Voort, Damian Mol, Berry van Peer, Martijn Kleermaker, Raymond van Barneveld en Jeffrey de Zwaan werden in de eerste ronde uitgeschakeld.

Bij elk Players Championship-toernooi wordt er een bedrag van 100.000 pond aan prijzengeld verdeeld. De winnaar van het evenement ontvangt een cheque van 12.000 pond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties