Toen ik Matt Porter sprak zei hij back-to-back en ik zei dat ik er klaar voor was." Zelfverzekerde Cross bezegelt Oceanic World Series overwinning

Rob Cross versloeg de lokale held Damon Heta om de New South Wales Darts Masters titel te veroveren nadat hij vorige week de New Zealand Darts Masters in Hamilton had gewonnen. Het is de derde World Series of Darts titel voor 'Voltage'.

Cross verlaat Australië en Nieuw-Zeeland vol zelfvertrouwen met een 8-1 overwinning in de finale en een prachtige whitewash overwinning op Peter Wright met een gemiddelde van 109 in de halve finale.

Opvallend genoeg zei hij dat hij had gesproken met Matt Porter, de PDC Chief Executive, die hem vroeg of hij weer kon winnen en hij zei dat hij zichzelf dat wel zag doen.

"Ik sprak met Matt Porter en hij zei dat ik vandaag een back to back kon doen en ik zei dat ik mezelf dat wel zag doen. Het is heel onwerkelijk om hier vandaag te staan. Het publiek was de hele dag geweldig voor me en ik heb echt genoten van mijn tijd in Australië en Nieuw-Zeeland. Ik kom graag terug en ik ben erg dankbaar."

Nu gaat hij vol vertrouwen de rest van het jaar in, dat begint met de World Series of Darts Finals, talloze PDC European Tour en Pro Tour toernooien en de World Grand Prix voor het einde van het jaar.

"Ik denk dat ik in een goede positie sta na deze week en vorige week. Ik geniet van mijn darts zou ik zeggen en Damon zette niet echt aan in de finale. Ik voel een beetje met hem mee, maar je moet nog steeds je werk doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties