Topdarters van Nederland krijgen eigen huis met optimale faciliteiten tot hun beschikking tijdens WK Darts

Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld behoren sinds mei 2022 tot het professionele dartteam TOTO Dart Kings.

Teamsponsor TOTO heeft speciaal voor het WK Darts een huis geregeld in Londen waarin de Nederlandse topdarters zich optimaal kunnen gaan voorbereiden op hun duels tijdens het belangrijkste toernooi van het jaar.

"Er is een kok die voor gezonde maaltijden zorgt, een fysiotherapeut, er is ruimte om te trainen, maar ook om te relaxen. En we zorgen voor vervoer naar de speellocatie Alexandra Palace", onthulde teambaas Chris Woerts tijdens een persconferentie in Maasdriel.

"We kregen weleens de vraag of het wel echt een team was. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Ze krijgen voedingsadvies van Cellcare en Human Upgrade. Dirk van Duijvenbode maakte daar al gebruik van en heeft zijn beste jaar ooit gehad. Nu stellen we dat ook aan de andere spelers ter beschikking. Dit is een professionaliseringsslag die de dartssport nog ontbeerde'', zo legde Woerts uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties