Turner niet verbaasd na incident tussen Lewis en Price: 'Dat is gewoon helemaal Adrian, is het niet?'

Afgelopen weekend was er op het Czech Darts Open een incident tussen Adrian Lewis en Gerwyn Price. Laura Turner, analiste bij Sky Sports, is niet verbaasd.

Lewis won de wedstrijd in de tweede ronde met 6-3, maar na afloop weigerde Price hem de hand te schudden. Nadien zou Price hem ook nog een dikzak hebben genoemd. "Dat is helemaal Adrian, is het niet? Laten we eerlijk zijn. Ik denk dat hij weet hoe hij spelers op de kast kan jagen, maar dat hoort allemaal bij de sport en het is aan iedere speler om met die situaties om te gaan", zegt Turner.

"Deze dingen gebeuren", vervolgt Turner. "Ik weet zeker dat het na verloop van tijd goed komt, maar als je onder hoge druk staat en je wilt winnen, dan kunnen de gemoederen hoog oplopen. Dit zijn uiteindelijk sporters en ze zijn daar om hun werk te doen. Soms, als het niet gaat zoals je wilt, komt die natuurlijke reactie naar boven en dat is niet altijd de beste om te zien als kijker."

Eigen ervaring

Turner spreekt ook uit eigen ervaring. "Ik heb overwinningen behaald waarbij iemand me de hand schudde en zei 'je verdiende het niet om deze wedstrijd te winnen'. Zelf kan ik dat best plaatsen, maar andere spelers zouden reageren op die opmerkingen en dat is ook begrijpelijk. Het gebeurt gelukkig niet zo vaak, maar het kan wel in elke dartswedstrijd gebeuren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties