Van Barneveld begint met nederlaag aan vijfde speeldag Icons of Darts League

Raymond van Barneveld heeft zijn eerste duel tijdens de vijfde speeldag van de Icons of Darts League verloren. Paul Nicholson bleek met 5-2 te sterk.

De uitslag was iets wat geflatteerd, want Barney liet redelijk veel kansen liggen om meer legs te pakken. Zo werden er vier pijlen gemist om de vijfde leg te pakken, waardoor Van Barneveld op een 3-2 voorsprong had kunnen komen. Ook in de zesde en zevende leg liet de vijfvoudig wereldkampioen mogelijkheden onbenut. Nicholson profiteerde met een 105 check-out en een 17-darter.

De Icons of Darts League is een competitie die van maandag 6 april tot en met zaterdag 2 mei op 24 verschillende speeldagen wordt afgewerkt. Elke speelweek bestaat uit zes darters. Er wordt zes dagen per week gespeeld door telkens vijf spelers. Zij werken ieder vier wedstrijden per speeldag af. Op roulerende basis heeft dus één speler een extra rustdag.

Alle actie wordt vastgelegd via een HD-webcam en gestreamd via diverse gokwebsites. Op deze websites heb je wel een gok-tegoed nodig om toegang te krijgen tot de livestreams.

Bekijk hier de stand na de vierde speeldag.

Speelschema MODUS Icons of Darts Live League 2020

Vrijdag 10 april
Vijfde speeldag (12:00 uur tot 17:00 uur)

Andy Jenkins (86.37) 5-1 (76.99) Mark Webster
Paul Nicholson (92.30) 5-2 (93.35) Raymond van Barneveld
David Evans v Andy Jenkins
Mark Webster v Paul Nicholson
Raymond van Barneveld v David Evans
Andy Jenkins v Paul Nicholson
Mark Webster v Raymond van Barneveld
David Evans v Paul Nicholson
Andy Jenkins v Raymond van Barneveld
Mark Webster v David Evans

Plaats reactie

666

0 reacties