Van Barneveld is overtuigd dat TOTO Dart Kings een succes wordt: 'We gaan elkaar alleen maar sterker maken'

Deze week werd bekendgemaakt dat vanaf heden vijf Nederlandse topdarters samen een team gaan vormen, genaamd Toto Dart Kings. Raymond van Barneveld is er alvast van overtuigd dat het een succes wordt.

Naast Van Barneveld maken ook Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort deel uit van TOTO Dart Kings. "Dit is altijd mijn droom geweest om samen met de andere Nederlandse topspelers een team te vorm. Je kan van elkaar leren en daardoor alleen maar beter worden. Bovendien kan het ook een leuke competitie onderling zijn, als de ene eens een groot toernooi wint, zullen de andere spelers daar zeker ook extra motivatie uit putten", aldus Van Barneveld tegenover BNR.

Logische stap

Voor Van Barneveld is de oprichting van dit team een logische stap. "Bedrijven zetten vaak niet graag in op een individuele sporter, indien er dan iets gebeurt zijn ze immers hun investering kwijt. Investeren in een team biedt daarom veel meer mogelijkheden. Ik ben er echt van overtuigd dat dit een groot succes gaat worden."

Barney maakte anderhalf jaar geleden zijn comeback bij de PDC. "Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik sta er ook helemaal anders in dan vroeger en geniet weer als ik aan het spelen ben", besluit de 55-jarige Nederlander.

Lees meer over:
PDC Raymond van Barneveld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties